You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Loading...

Дейност

Нашата дейност е насочена към работа с довършителните материали, а целта ни е обвързана с това да предложим на нашите клиенти продукти от върхово качество.

Продукти

Предлагаме алуминиеви изтривалки и професионални входни изтривалки, но също така при нас може да откриете: домашни изтривалки, изтривалки със специално предназначение, дезинфекционни изтривалки и широка гама от протектори за стени, ъгли и стенни ръкохватки тип "парапет".

Референции

Ние сътрудничим с множество държавни и частни предприятия, които са вече част от нашата клиентска мрежа, а именно: Национална агенция по приходите, Държавна агенция разузнаване, Министерство на финансите, Swiss Dentaprime, Adipharm, Capital Consulting, Bulgarian Air Charter, Diel Sport и много други.

Решения

Благодарение на нашите търговски представители, ние винаги успяваме да предложим най-доброто и ефективно решение за специфичните нужди на всеки наш клиент. Нашия широк диапазон от продукти ни дава възможност да изготвим предложение за всеки тип сграда.

Качество

Качеството на предлаганите от нас продукти е част от нашата стратегия като компания, а именно да се докажем на пазара, като надежден и професионален партньор. Нашите продукти са изработени от върхово качество материали. Предлаганите от нас професионални изтривалки и почистващи системи са продукти с изключителна устойчивост предназначени за дългогодишна употреба.

Нашата основна цел и стратегия е: "Да подобрим качеството на предлаганите услуги свързани с чистотата и безопасност във всяка сграда, за всеки наш клиент."