You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Loading...

Ъглов протектор от PVC и алуминий

Защитава стенните ъгли от нараняване. Нейната алуминиева конструкция с външен пластмасов капак повишава устойчивостта на удари. Широка гама от цветове, които могат да се комбинират с парапета за стена.

Дължина
1,5 м
Материал
PVC, алуминий
Ъглов протектор

Протектор за заоблени ъгли

Ъглов протектор с променлива структура благодарение на която е подходящ за защита на различни видове заоблени ъгли. Изработен от PVC и акрил този продукт е устойчив на различни механични повреди, като: пукнатини, счувания или надраскване и изключително подходящ за места с висок пешеходен трафик. Широка цветова гама според индивидуалните изисквания на всеки клиент.

Размери
65x65, 50x50, 30x30, 25x50 мм.
Дължина
1, 1.5, 2 и 3 метра
Материал
PVC
Ъглов протектор за заоблени ъгли

Еластичен ъглов протектор FAT

Гумени еластични ъгли. Техният мек материал перфектно абсорбира удара и в същото време повишава безопасността при случаен удар на главата в остър ръб. Това е особено важно на обществени места като училища, детски градини, болници и други. Широка цветова гама и предупредителни ленти. Две опции за фиксиране - самозалепващи се и с монтажно лепило.

Дължина
1.5 метра
Материал
еластомер - полимер с вискоеластичност
Еластичен ъглов протектор FAT

Стоманен ъглов протектор STALOWA

Стоманен ъгъл, предпазващ от удари или замърсяване причинени от колички. Идеално решение за обществени места като кухни, болници, лаборатории, обществени учреждения, училища и други. Две опции за фиксиране - самозалепващи се или с монтажно лепило.

Размери
40×40, 65×65 мм.
Дължина
1.5 метра
Материал
неръждаема стомана
Стоманен ъглов протектор STALOWA

Ъглов протектор AcroLux® 90

Най-популярната версия за защита на ъглите. Благодарение на тънкия си дизайн не стърчи от стените и дискретно защитава ъглите от удари. Комбинацията от PVC и акрил заедно със специална текстура на повърхността, прави ъгъла устойчив на удари, напуквания или надрасквания на повърхността. Два варианта за инсталация- самозалепващ или със използване на лепило.

Ъглов протектор AcroLux® 90

Ъглов протектор AcroLux® за нестандартни ъгли

Регулируем ъгъл. Идеално решение за стени с нетипичен дизайн на ъглите. Изработен от твърдо PVC в добавка с акрил, прави предпазния ъгъл устойчив на пукнатини, счупване или надраскване, на места с висока интензивност на движение.

Размери
65x65, 50x50, 30x30, 25x50 мм.
Дължина
1, 1.5, 2 и 3 метра
Материал
PVC
Ъглов протектор за нестандартни ъгли

Заоблени первази Acramit

Заоблени первази изработен от твърдо PVC в добавка с акрил, прави предпазния ъгъл устойчив на пукнатини, счупване или надраскване, като се препоръчва за места с висока интензивност на движение.

Заоблени первази Acramit