You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Loading...

Ъглов протектор от PVC и алуминий

Защитава стенните ъгли от нараняване. Нейната алуминиева конструкция с външен пластмасов капак повишава устойчивостта на удари. Широка гама от цветове, които могат да се комбинират с парапета за стена.

Дължина
1,5 м
Материал
PVC, алуминий
ъглов протектор

Протектор за заоблени ъгли

Ъглов протектор с променлива структура благодарение на която е подходящ за защита на различни видове заоблени ъгли. Изработен от PVC и акрил този продукт е устойчив на различни механични повреди, като: пукнатини, счувания или надраскване и изключително подходящ за места с висок пешеходен трафик. Широка цветова гама според индивидуалните изисквания на всеки клиент.

Размери
65x65, 50x50, 30x30, 25x50 мм.
Дължина
1, 1.5, 2 и 3 метра
Материал
PVC
ъглов протектор за заоблени ъгли

Еластичен ъглов протектор FAT

Гумени еластични ъгли. Техният мек материал перфектно абсорбира удара и в същото време повишава безопасността при случаен удар на главата в остър ръб. Това е особено важно на обществени места като училища, детски градини, болници и други. Широка цветова гама и предупредителни ленти. Две опции за фиксиране - самозалепващи се и с монтажно лепило.

Дължина
1.5 метра
Материал
еластомер - полимер с вискоеластичност
ъглов протектор

Стоманен ъглов протектор STALOWA

Стоманен ъгъл, предпазващ от удари или замърсяване причинени от колички. Идеално решение за обществени места като кухни, болници, лаборатории, обществени учреждения, училища и други. Две опции за фиксиране - самозалепващи се или с монтажно лепило.

Размери
40×40, 65×65 мм.
Дължина
1.5 метра
Материал
неръждаема стомана
стоманен ъглов протектор

Ъглов протектор AcroLux® 90

Най-популярната версия за защита на ъглите. Благодарение на тънкия си дизайн не стърчи от стените и дискретно защитава ъглите от удари. Комбинацията от PVC и акрил заедно със специална текстура на повърхността, прави ъгъла устойчив на удари, напуквания или надрасквания на повърхността. Два варианта за инсталация- самозалепващ или със използване на лепило.

ъглов протектор

Ъглов протектор AcroLux® за нестандартни ъгли

Регулируем ъгъл. Идеално решение за стени с нетипичен дизайн на ъглите. Изработен от твърдо PVC в добавка с акрил, прави предпазния ъгъл устойчив на пукнатини, счупване или надраскване, на места с висока интензивност на движение.

Размери
65x65, 50x50, 30x30, 25x50 мм.
Дължина
1, 1.5, 2 и 3 метра
Материал
PVC
ъглов протектор

Заоблени первази Acramit

Заоблени первази изработен от твърдо PVC в добавка с акрил, прави предпазния ъгъл устойчив на пукнатини, счупване или надраскване, като се препоръчва за места с висока интензивност на движение.

заоблени первази