Антибактериална изтривалка


дизайн на антибактериална изтривалка

Антибактериална изтривалка

Изработена от природосъобразен полиетилен - идеално решение за мокри и влажни места, осигуряваща антибактериална защита благодарение на използваните материали. Изтривалката не само защитава краката от намокряна, но и предпазва и от случайно подхлъзване.

Разходите за всеки наш продукт се поемат от клиента. Доставката за наличните продукти се извършва от 1 до 3 работни дни, а за неналичните около 4 седмици.

  • Може да има разлика в цветовете посочени в сайта и на самия продукт.
  • При поръчка по имейл или телефон без да бъде видяна мостра в офиса ни,фирмата не носи отговорност при несъответствие с очакванията на клиентите.
  • Продавачът не гарантира наличност в момента на вашата поръчка.
  • Поръчка може да се направи на място в нашия офис,по имейл или телефон като купувачът потвърждава своята покупка чрез подписване на формуляр за поръчка.
  • Фирмата предлага доставки в цялата страна с куриерска фирма Еконт за сметка на купувача.
  • Продавача си запазва правото да ограничи продажбата на продукт посочен в сайта и/или каталога на фирмата.

Антибактериална изтривалка Otti

Характеристики
Ширина 0.6 м.
Дължина на ролката 12 м.

Изработена от анти-бактериални материали, благодарение на който тази изтривалка не задържа бактерии и вредни субстанции, които биха причинили неприятни ситуации на всеки преминаващ. Намираща широко приложение от публични места до Вашия дом, тази изтривалка е един сигурен начин при вземането на допълнителни мерки и защита, а освен своите анти-бактериални свойства, тя защитава и всеки преминаващ от случайно подхлъзване поради своята набраздена структура.

4 в 1 продукт съчетаващ анти-бактериална защита, противогъбично покритие, анти подхлъзващо действие и висока устойчивост запазваща свойствата и външния естетичен вид за дълъг период от време.

Продукт уникален със своите качества, съчетаващ в себе си 4 изключително полезни качества:

1. антибатериално покритие, благодарение на специалната пластмаса от която е произведена, като това покритие не позволява задържането на бактерии.

2. противогъбично покритие.

3. допълнително включени капачки предотвратяващи случайни подхлъзвания, което е от изключителна важност поради факта, че този тип продукт бива използван най-често в мокри помещения и места с мокър под.

4. Продукта позволява лесното третирането с дезинфекционни материали поради своята устойчивост.