You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Loading...

Cover CLEAR

Предпазното покритие CLEAR има две функции, предпазва повърхността от надраскване и предотвратяват от случайно подхлъзване. Прозрачните корици правят цвета и текстурата на стълбите видима. Силно залепващия слой осигурява лесен и бърз монтаж. След отстраняване ù не остава лепкав слой по стълбите. Също така могат да се използват при изграждане или козметичен ремонт , за да се защити повърхността от нараняване или зацапване.

Размери
65х25/30/35 см.
Свойства
Предпазва от надраскване и подхлъзване
противоплъзгащо фолио за стълби

Arabeska

Стълбищна подложка ARABESKA предназначена за места с тежка интензивност на трафика. Значително намалява риска от подхлъзване особено през зимата, през лятото функционира като изтривалка. Два варианта: с корунд (материал, със силни противоплъзгащи свойства) или без корунд. Стандартния комплект се състои от подложка с размери 127 x 28 см. и 1,8 см. височина и гребен фиксиращ стелката за стълбите, който се закрепя към края на подложката.

Височина
18 мм.
Размери
127х28 см.
Свойства
Намалява риска от подхлъзване
противоплъзгаща изтривалка

Frost

Предназначена за места с ниска интензивност на движението. Това е добро решение за хлъзгави стълби. Подложката намалява риска от подхлъзване по стълбите, особено през зимата. В допълнение, тя функционира като входна изтривалка. Лесно и стабилно фиксиране на подложката/изтривалката към стълбите. Специалния гребен за фиксирането ù за стълбите, позволява повдигане, за да се почисти протектора от сняг или кал.

Размери
105х29 см.
Монтаж
Дюбели или самозалепваща се лента
Свойства
Намалява риска от подхлъзване
изтривалка за външни стълби

Alustep

Предназначена за хлъзгави стълби, почиства обувки и значително намалява риска от подхлъзване особено в дъждовния сезон или през зимата. Висока устойчивост на ниски и високи температури. Сглобява се чрез фиксиране към стълбите или чрез фиксиране със специална летва. В основата на изтривалката има гумената част която прави подложката стабилна и неподвижна. Може да се използва на места с висока интензивност на трафика. Специалния гребен за фиксиране на подложката за стълбите дава възможност за повдигане, за да се почисти протектора от сняг или кал. Възможност за демонтаж и почистване във всеки един момент.

Размери
27х80/100/120 см.
Монтаж
Лесна за събиране и демонтаж
Свойства
Намалява риска от подхлъзване
изтривалка за външни стълби

Professional Line

Високо функционални качества. Те могат да бъдат използвани в апартаменти, офиси или обществени места. Подложките от тази линия са изработени от материал с повишена издръжливост и изключителни естетически качества. Фиксирани на стълбища, протекторите също могат да функционират и като изтривалки. Изключително трайни и устойчиви на търкане. Възможно е да се ходи върху нея с обувки.Благодарение на профилиран ъгъл с PVC лента подложката не стърчи и осигурява безопасно използване. Защитава и предпазва стълбите от надраскване.

Размери
24х80 см.
Свойства
Намалява риска от подхлъзване
изтривалка за външни стълби