You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Loading...

Алуминиеви изтривалки

Предназначени за места с висок пешеходен трафик, този тип изтривалки изолират нечистотията и мръсотията далеч от вътрешността на всяка една сграда.

Алуминиеви изтривалки
Входни изтривалки

Професионални изтривалки предназначени за места с висок пешеходен трафи, произведени от високо устойчиви материали с доказани функционални параметри.

Входни изтривалки
Гумени изтривалки

Изработени от високо-устойчив каучук устойчив на неблагоприятни атмосферни условия с отлични почистващи свойства и защита против подхлъзване.

Гумени изтривалки
Офис изтривалки

Предназначени за дома или офиса, този тип изтривалки изолират нечистотията и мръсотията далеч от вътрешността на всяко офис помещение или дом.

Офис изтривалки
Анти-бактериални изтривалки

Изработен от екологичен анти-бактериален полиетилен със специалната повърхност, която значително елиминира риска от нежелани подхлъзвания.

Анти-бактериални изтривалки
Индустриални изтривалки

Този тип изтривалки притежават специални ергономични и противоплъзгащи свойства с цел осигуряване на безопасни условия на труд.

Промишлени изтривалки
Лайсни за стълби

Протиполъзгащ лайсни и профили осигуряващи защита против случайни подхлъзване, предназначени за стълбища в жилищни и обществени сгради.

Лайсни и профили
Изтривалки за стълби

Намиращи приложение на външни и вътрешни стълбищни съоражения с цел защита от приплъзване и задържане на мръсотия от преминаващия трафик.

Изтривалки за стълби